خبر
باکتری بسیار خطرناک در گوشت خوک
- خبر
- نمایش از پنج شنبه, 09 آذر 1391 23:31
- بازدید: 3993
تحقیقات سازمان مصرف کنندگان در آمریکا نشان می دهد، گوشت خوک حاوی یک باکتری بسیار خطرناک است.
LTB - JuzsportsShops | Nike Dunk Low Pro SB 304292 - 102 White Black Trail End Brown Sneakers – Ietp - nike sb mogan mid 2 white laces for sale in ohio
واحد مرکزی خبربه نقل از شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز اعلام کرد: وجود باکتری خطرناک در گوشت خوک باعث می شود در بسیاری از موارد مصرف گوشت خوک و یا لمس کردن آن به بیماری افراد و مراجعه آنها به پزشک منجر شود.
دکتر ریچارد بیسر کارشناس مسائل پزشکی گفت: باکتری موجود در گوشت خوک بنام یورسینیا نامگذاری شده است.
هر سال صدها هزار نفر در سراسر آمریکا به علت مصرف گوشت خوک آلوده به این باکتری یا لمس این نوع گوشت ها بیمار می شوند.
نتایج بررسی ها روی گوشت خوک در آمریکا نشان می دهد حدود هفتاد درصد از نمونه های گوشت خوک که مورد آزمایش قرار گرفته اند به ویروس یورسینیا آلوده بوده اند.
باکتری موجود در گوشت خوک می تواند به عواقبی مانند تب، دل درد و اسهال خونی منجر شود.
کارشناس امور پزشکی شبکه ای بی سی نیوز گفت: برای از بین بردن باکتری های موجود در گوشت خوک باید این نوع گوشت در دمای بالای صد و شصت درجه فارنهایت پخته شود و بعد از لمس این نوع گوشت به شکل خام حتما باید دست ها شسته شوند.
وی گفت: این باکتری به سرعت در آشپزخانه ها منتشر می شود و آشپزخانه و وسایل آن را آلوده می کند.