یکشنبه, 02ام دی

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها خبر مضرات استفاده از شکلات صبحانه

خبر

مضرات استفاده از شکلات صبحانه

نوتلا یک ماده خوراکی مورد علاقه کودکان در تمام دنیا می باشد که از سال 1946 ساخته شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ والدین نیز در وعده صبحانه غالبا از یک شیشه پر از فندوق مغذی و کمی شکلات برای کودکان خود استفاده می کنند.

متاسفانه باید گفت مصرف این محصولات بخش عظیمی از خوراک و صبحانه افراد را پر کرده است.
در واقع باید گفت نوتلا برای سلامتی هیچ خاصیتی ندارد، چرا که تنها در 2قاشق غذاخوری از این محصول چیزی حدود 11 گرم چربی (3.5 گرم نوع اشباع) و 21گرم شکر می باشد و تغریبا 200کالری دارد. این در حالی است که در شکلات های معمولی 250کالری و 12تا 16 گرم چربی وجود دارد.

لیست مواد تشکیل دهنده برای یک شیشه نوتلا عبارت است از:

شکر، روغن پالم ، فندق، کاکائو، شیر کم چرب، کشک بدون آب معدنی، لسیتین سویا به عنوان امولسیفایر، وانیلین به عنوان طعم دهنده مصنوعی

شکر به عنوان مهم ترین مواد تشکیل دهنده محصولات نوتلا در جایگاه سوم قرار دارد.

بر اساس آزمایشات به عمل آمده در سال 1997 ماده فعال موجود در روغن پالم باعث افزایش سطح کلسترول خون می گردد.

همچنین بر اساس مطالعات دیگر روغن پالم اکسیده شده که در اکثر غذاهای فراوری شده موجود است، باعث سمی شدن کلیه، کبد، ریه و قلب می گردد.

کشک محصول گاوی است که از  GMOs ،هورمون و آنتی بیوتیک ها تغذیه شده اند.

این ماده طی فرایندی آب خود را از دست داده و بیش از 90٪ ازمواد معدنی آن از بین رفته است ، که می توان گفت به عنوان منبع تغذیه کاملا بی فایده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه