شنبه, 01ام ارديبهشت

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها خبر بهترین خوراک‌ها

خبر

بهترین خوراک‌ها

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است

بهترین روغن، روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.
 
بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک.
 
 بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی، گل گاو زبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس،...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما، ارده شیره انواع میوه ها کشمش، توت خشک، عسل بسیار بجاست.
 
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی و سفالیمی باشد.
بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است).
 
غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده،سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وروغن زیتونسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.
 
کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود.
ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.
پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزیجات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند.
فقط سنگ نمک و پودر آن، نمک سالم و قابل استفاده هستند.
استفاده از چوب مسواک (بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه‌ها خواهند بود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید