خبر
از ضرب دیدگی بینی کودکان پیشگیری کنید - یک متخصص گوش،گلو و بینی: گرفتگی دائمی یک طرفه نشانه انحراف تیغه بینی است
- خبر
- نمایش از یکشنبه, 25 تیر 1391 11:47
- بازدید: 4641
یک متخصص گوش، گلو و بینی با بیان اینکه گرفتگی دائمی یک طرفه نشانه انحراف تیغه بینی است، گفت: اگر بینی به طور متناوب دچار گرفتگی شود و هر بار گرفتگی در یک طرف بینی احساس شود، نشانه انحراف بینی نیست بلکه چرخه طبیعی تنفس است مگر آن که فرد دچار بیماریهایی مانند آلرژی باشد.
adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | Nike WMNS Dunk Low Purple Pulse (2021) - nike air max 90 jacquard infrared light - DM9467 - 500
دکتر محمود صدوقی در گفتوگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: انحراف تیغه بینی هم ارثی است و هم ممکن است بر اثر ضربه و تصادف به وجود آید البته برخی مواقع هنگام زایمان، تیغه بینی نوزاد دچار انحراف میشود.
وی تصریح کرد: تیغه بینی به طور طبیعی صاف نیست و باید مقداری انحراف داشته باشد تا جریان هوا به سرعت از داخل بینی عبور نکند و قدری هوا داخل بینی باقی بماند. هوا زمان عبور از داخل بینی باید گرم، مرطوب بوده و فیلتر و آلودگیهای آن گرفته شود. اما اگر انحراف تیغه بینی از حد خاصی بیشتر شود به عنوان انحراف تیغه بینی شناخته میشود.
این متخصص گوش، گلو و بینی درباره پزشکانی که تیغه بینی را عمل میکنند، گفت: اگر بیمار دچار انحراف تیغه بینی است باید هنگام عمل جراحی زیبایی بینی برطرف شود ولی چون عمل انحراف بینی، عمل سختی است و غضروف بینی خاصیت تمایل به حالت قبلی خود را دارد بنابراین جراح باید تمهیدات ظریفی بیندیشد تا تیغه بینی به شکل سابق خود برنگردد.
وی افزود: هر کدام از متخصصان گوش، گلو و بینی یا پلاستیک که عمل جراحی تیغه بینی را بهتر انجام دهند، میتوانند این کار را انجام دهند البته امکان عود انحراف بینی وجود دارد.
این عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره انواع انحراف تیغه بینی گفت: گاهی اوقات انحراف بینی در شکل ظاهری این عضو نمود پیدا نمیکند ولی برخی مواقع بر اثر وارد شدن ضربه به بینی همراه با استخوان بینی غضروفهای بینی هم کج میشود و این عارضه در ظاهر فرد نمودار میشود.
صدوقی در پایان تاکید کرد: اگر بینی فرد پیش از 6 سالگی دچار ضربه شود، باعث تاثیر منفی بر رشد و تکامل استخوانهای جلوی صورت و گونه او میشود اما در این سن نمیتوان کودک را تحت عمل جراحی قرار داد. در واقع هر چه سن ضربدیدگی بینی افزایش یابد، ضربه اثر کمتری بر رشد سایر اعضای صورت میگذارد. بنابراین باید از وارد شدن ضربه به بینی کودکان پیشگیری شود البته اگر انحراف به قدری شدید باشد که باعث ایجاد اشکال در تنفس و گوش و سینوسها شود میتوان آن را در سنین کودکی نیز عمل کرد.