خبر
غذاهای دریایی دوست قلب شما
- خبر
- نمایش از یکشنبه, 25 تیر 1391 09:42
- بازدید: 3660
دکتر مهشید چایچی
روزنامه اطلاعات، اگر شما هم به دنبال بهانهای برای خوردن ماهی و غذاهای دریایی هستید، یافتههای جدید محققان حاکی از آن است گنجاندن غذاهای دریایی در برنامه غذایی هفته میتواند خطر ابتلا به سکته قلبی را 50 درصد کم کند. دانش پژوهان سیستم درمان انگلیس میگویند غذاهای دریایی حاوی اسید چرب امگا 3 هستند که به سلامت قلب کمک میکند.
اگرچه غذاهای دریایی حاوی کلسترول هستند اما بعید به نظر میرسد تاثیر زیادی بر میزان کلسترول بدن بگذارند. پیش از این محققان ژاپنی نشان داده بودند افرادی که در هفته چند وعده ماهی و غذاهای دریایی میخوردند 56 درصد کمتر از بقیه دچار سکته قلبی میشوند. علت پیشگیری از بروز سکته قلبی، وجود زیاد دو ماده اسیدی به نامهای ایی. پی.ای و دی.اچ.ای در بدن است که به واسطه خوردن ماهی جذب بدن میشود.
کار این دو ماده اسیدی جلوگیری از غلیظ شدن خون و پیشگیری از لخته شدن خون است. نتیجه این بررسی نشان داد که احتمال غلیظ شدن خون و بروز لخته خون در میان گروهی که بیشتر از دیگر گروهها ماهی میخورند، یک سوم کمتر است. به همین علت این محققان بر این باورند که با خوردن ماهیهای غیر سفید همچون ماهی ساردین، ماهی خال مخالی و ماهی برکه میتوان از غلیظ شدن خون و در نهایت از بروز سکته قلبی جلوگیری کرد.