خبر
گامی برای تخفیف علائم خشکی دهان بیماران - تولید بزاق مصنوعی از پلیمرهای سلولزی توسط پژوهشگر ایرانی
- خبر
- نمایش از چهارشنبه, 22 مرداد 1393 03:11
- بازدید: 2164
محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به طراحی و ساخت بزاق مصنوعی با استفاده از پلیمرهای سلولزی شدند.
991 - CN9671 - Blauw - Nike Air Max 1 By You Custom herenschoen - nike air max lays blue cheese commercial actor | IetpShops , New Balance 327 Moonbeam Leopard , cheap invisible air jordans , 4011496719 , Where To Buy
به گزارش بخش علمی ایسنا، بزاق مصنوعی به همت دکتر حسین عرفایی، استاد گروه فارماسوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی و به شماره 80187 ثبت اختراع شده است.
دکتر حسین عرفایی درباره این اختراع اظهار کرد: این محلول بر مبنای ایجاد محیط فیزیولوژیکی بدون عارضه برای دهان همانند محیط فیزیولوژیک بدن طراحی و ساخته شده است.
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این محلول با استفاده از مشتقات سلولزی به عنوان مواد ویسکوز کننده و املاح اصلی بدن با محاسبه غلظت بافری و افزودنیهای مناسب برای پایداری و طعم فرموله شده که تا حداقل سه سال در دمای معمولی (25 درجه سانتی گراد) قابل نگهداری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این بزاق برای تخفیف علائم خشکی دهان بیماران مختلف از جمله مصرف کنندگان داروهای آنتی کلی نرژیک و سرطانیهای تحت شیمی درمانی و نیز در تحقیقات دندانپزشکی برای نگهداری دندانها در محیط مشابه محیط دهان قابل استفاده است.
عرفایی تصریح کرد: این بزاق مصنوعی تا کنون توسط محققان دانشکدههای دنداپزشکی مشهد، تبریز، یزد و شیراز مورد استفاده قرار گرفته است.
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمورد مصرف این فرآورده در بیماران تصریح کرد: مقدار مصرف دربیماران روزی پنج بار و هر بار یک قاشق مرباخوری به صورت مزمزه دهانی درمدت یک دقیقه است و استفاده از آن تا دو ساعت دهان را مرطوب نگه می دارد.