آمار و ارقام از پایان جامجهانی سخن میگویند؛ حقیقی در رده سیزدهم و پولادی در جمع صد بازیکن برتر جامجهانی
تیم ملی فوتبال ایران در سه بازی خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در کارهای دفاعی تیمی منظم و با برنامه بود. بسیاری از این ویژگی به دلیل حضور امیرحسین صادقی در تیم بوده است. این مدافع ۳۲ ساله که در تیم استقلال ایران بازی میکند، در خط دفاعی ایران نمایش چشمگیری داشت.
nike flex contact boys shoes gray - Nike Air Force 1 Shadow Cashmere/Pale Coral - Pure Violet CI0919 - 700 | how to tell if jordan 4 red thunder is real Archives - nike air force 1 suede wheat free bread products - IetpShops
بیستمین دوره جامجهانی فوتبال با چهارمین قهرمانی آلمانها به پایان رسید تا یک ماه تب و تاب فوتبال در سرتاسر دنیا فروکش کند. اکنون که قهرمان جام مشخص شده است، پایگاههای خبری در سرتاسر دنیا به بررسی و تحلیل کارکرد تیمهای ملی این رقابتها پرداختهاند و با آمار و ارقام تیمها، بازیکنان را در جایگاههای گوناگون نشاندهاند.
به گزارش «تابناک»، پایگاه اینترنتی «بلیچر ریپورت»، یکی از مراجعی بود که به تحلیل عملکرد تیمها در جامهای جهانی پرداخت و در تحلیل آماری خود، تیم ملی فوتبال ایران را بالاتر از تیمهای بزرگی همچون ایتالیا و انگلیس در رده بیستودوم برترین تیمهای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل قرار داد.
وی در این بررسی، ایران را بالاتر از همه تیمهای آسیایی و بهترین نماینده قاره کهن هم برگزیده است.
این تارنما همچنین ۲۵ شگفتی این رقابتها را معرفی کرد که نام امیرحسین صادقی و تیم ملی فوتبال ایران در این فهرست به چشم میخورد.
بلیچر ریپورت درباره امیرحسین صادقی مینویسد: «تیم ملی فوتبال ایران در سه بازی خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در کارهای دفاعی تیمی منظم و با برنامه بود. بسیاری از این ویژگی به دلیل حضور امیرحسین صادقی در تیم بوده است. این مدافع ۳۲ ساله که در تیم استقلال ایران بازی میکند، در خط دفاعی ایران نمایش چشمگیری داشت. او در بازی با نیجریه توانست به خوبی امانول امنیکه را مهار کند و در بازی با آرژانتین نیز به خوبی از پس گونسالو هیگواین برآید».
همچنین وقتی به بررسی تیم ملی کشورمان هم رسید بلیچر ریپورت مینویسد: «نمایش خوب تیم ملی فوتبال ایران، باعث شد که بسیاری از رسانههای این کشور به تمجید از «تیم ملی ایران» برآیند. عملکرد آنها در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل فراتر از انتظارات بود. تیم ملی فوتبال ایران در دیدار نخست خود برابر نیجریه به تساوی بدون گل رسید و در بازی برابر آرژانتین تا دقیقه ۹۱ این تیم را متوقف کرده بود؛ اما سرانجام دروازهاش باز شد تا به شکستگی بخورد. تیم ملی فوتبال ایران در سومین دیدار خود نیز برابر بوسنی و هرزگوین با نتیجه سه بر یک شکست خورد».
نشریه معتبر کیکر هم در گزارسی به بررسی عملکرد دروازهبانهای حاضر در جامجهانی پرداخت و در اقدامی ناباورانه، مانوئل نویر را در رده سوم بهترین دروازهبانهای جام و بالاتر از او ناواس کاستاریکایی و اوچهآ مکزیکی قرار داد. کیکر در این ردهبندی، علیرضا حقیقی را در رتبه سیزدهمین دروازهبان جامجهانی آورده است.
علیرضا حقیقی که در سه بازی مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ مقابل نیجریه، آرژانتین و بوسنی و هرزگوین به میدان رفت، از طرف نشریه کیکر صاحب میانگین نمره ۲.۸۳ شد.
وی پس از انجام ۶۴ مسابقه جام جهانی برزیل و پایان این پیکارها که با قهرمانی آلمان انجام شد، صاحب میانگین نمره ۲.۸۳ شد که بن به نظر کارشناسان معتبرترین نشریه ژرمنها در رده سیزدهم دروازهبانهای برتر جام ایستاد.
اما شاید معتبرترین این ردهبندیها مختص به تارنمای فیفا باشد که بر اساس آمار و ارقام رسمی خود به بررسی تیمها و بازیکنان میپردازد. فیفا در رتبهبندی بهترین بازیکنان جام تونی کروس را به عنوان بهترین بازیکن جام شناسایی کرده و مهرداد پولادی را با ۸.۲۴ امتیاز در رتبه یکصدم بهترین بازیکنان جامجهانی قرار داده است.
اما عملکرد درخشان مهرداد پولادی در جامجهانی تحسین تارنماهای مختلفی را هم برانگیخته است. یکی از آنها تارنمای Sportskeed است که در گزارش مفصل خود در مورد عملکرد مهرداد پولادی در برزیل مینویسد: «وقت نداشت که عرق روی صورتش را پاک کند، چرا که نباید چشم از روی بازیکن روبهرویش برمیداشت. بازیکنی روبرو لیونل مسی بود اما مهرداد در مهار او کم نیاورد. او درگیر بازی برابر نابغه آرژانتینی بود و فرصتی برای فکر کردن به مسائل دیگر نداشت؛ اما شاید زمانی که با لئو بر سر توپ جدال میکرد برای لحظهای فکرش به عقب بازگشت.
نقل و انتقال های بزرگ در جریان جام جهانی
نقل و انتقال بازیکنان بزرگ فوتبال دنیا از جمله اتفاقاتی بود که در جریان مسابقات جام جهانی 2014 روی داد اما به دلیل هیجان حاکم بر این رقابت ها کمتر مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، از پیوستن سسک فابرگاس به چلسی و رفتن الکسیس سانچز به آرسنال می توان به عنوان مهمترین این نقل و انتقال ها نام برد.
در این گزارش به برخی از بزرگترین نقل و انتقالات دنیای فوتبال در جریان برگزاری مسابقات جام جهانی اشاره شده است:
** انتقال فرناندو هافبک برزیلی از پورتو به منچسترسیتی در ازای 12 میلیون پوند.
** انتقال ماریو مانژوکیچ مهاجم کرواسی از بایرن مونیخ به اتلتیکو مادرید. رقم این قرارداد هنوز اعلام نشده است.
** انتقال گرت بری هافبک انگلیسی از منچسترسیتی به اورتون. وی بازیکن آزاد بود.
** انتقال جیک لیورمور هافبک انگلیسی از تاتنهام به هال سیتی در ازای 8 میلیون پوند.
** انتقال جولیان لسکات مدافع انگلیسی از منچسترسیتی به وست بروم. وی بازیکن آزاد بود.
** انتقال اشلی کول مدافع انگلیسی از چلسی به رم. وی بازیکن آزاد بود.
** انتقال امره کن هافبک آلمانی از بایرلورکوزن به لیورپول در ازای 9.75 میلیون پوند.
** انتقال ویلی کابایرو دروازه بان اسپانیایی از مالاگا به منچسترسیتی در ازای 4.4 میلیون پوند.
** انتقال سیم دی یونگ هافبک هلندی از آژاکس به نیوکاسل در ازای 6 میلیون پوند.
** انتقال لوک شاو مدافع انگلیسی از ساوتهمپتون به منچستریونایتد در ازای 30 میلیون پوند.
** انتقال الکسیس سانچز مهاجم اهل شیلی از بارسلونا به آرسنال در ازای 35 میلیون پوند.
** انتقال سسک فابرگاس اسپانیایی از بارسلونا به چلسی در ازای 27 میلیون پوند.
** انتقال آدام لالانا هافبک انگلیسی از ساوتهمپتون به لیورپول در ازای 25 میلیون پوند.